Printen

Eindejaarsactie

 

Bent u nog op zoek naar het perfecte eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers? Zorg ervoor dat ze in het nieuwe jaar steeds alle relevante wetgeving bij de hand hebben: geef hen de Praktische WettenCollectie cadeau, mét uw eigen logo op de kaft!

Onze Praktische WettenCollectie (P.W.C.) bundelt alle basiswetgeving in zeven praktische wetboeken. De reeks wordt meermaals per jaar bijgewerkt, zodat u steeds op de hoogte blijft van de meest actuele veranderingen in uw vakgebied. De P.W.C. omvat volgende titels:

Mijnwetboek.be biedt u voor het jaareinde een exclusieve voordeelprijs aan, zodat ook u en uw medewerkers in een oogwenk de nodige informatie kunnen terugvinden in de Praktische WettenCollectie:

  • Bestel tien keer de volledige reeks en betaal de exclusieve prijs van 300 euro per reeks;
  • Of bestel twintig losse exemplaren (met een maximum van twee verschillende titels) en betaal slechts 40 euro per exemplaar in plaats van 55 euro!

Als kers op de taart leggen we een extra speciaal cadeau voor u onder de kerstboom: indien u nu uw bestelling plaatst, drukken we kosteloos uw logo op de kaft van de door u bestelde exemplaren. Zo wordt uw nieuwe onmisbare werkinstrument ook een echte unieke eyecatcher!

Mail nu uw bestelling door naar info@mijnwetboek.be met de vermelding 'Eindejaarsactie'!

Deze actie loopt tot 31 december 2017. De aangekochte wetboeken worden bijgewerkt tot 1 januari 2018. De wetboeken worden geleverd in februari 2018.

Publicatie top 5

Wetboek op maat

Wenst u een wetboek op maat?
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte


PRIVACY POLICY | VERKOOPSVOORWAARDEN | Alle vermelde prijzen zijn in Euro (EUR).
2010 KNOPS PUBLISHING All other trademarks are the property of their respective owners. All rights reserved.